duminică, 16 martie 2014

BROSURA AVON 06/2014

BROSURA CAMPANIEI AVON 06/2014

Campania AVON 06/2014 este valabila in perioada 17 aprilie 2014 - 07 mai 2014!
Cu adevarat primavara!!!
Va prezint mai jos brosura Avon Campania 06/2014, si nu uitati de magazinul Avon online unde puteti sa comandati produsele Avon favorite intr-un mod foarte simplu (doar din brosura curenta).
Magazinul meu on-line este www.avon.ro/magazin/avoncusori si, daca sunteti din Timisoara, puteti sa ma contactati in cazul in care doriti "dulciuri" din magazinul meu, realizat in parteneriat cu Avon.ro.
(si va astept si pe pagina mea de pe facebook AvonCuSori unde mai vedem ceva frumos, mai barfim, stiti voi, de-ale fetelor!)
r

Ofertele curg! Gama ANEW este incredibila!
Cel mai bun pret pentru un ruj persistent, foarte apreciat! Merita!


Accesoriile pentru unghii merita cumparate! Eu am folosit cateva bulinute lipite de o oja colorata, peste care am dat cu oja transparenta. Pe bune ca a rezistat toata saptamana, fara sa cada (pe degetul inelar, si am avut grija sa nu le agat).

 Pret excelent la perle, si daca inca nu ati folosit, va sfatuiesc s-o faceti: arata incredibil pe fata! Cutia contine un burete pe care se ia culoarea de pe perlute si il treci peste faţă, iar fata ta va capata o stralucire foarte placuta, radianta! Aveti aici uu set de perle bronzante si unul iluminatoare. Iata cum am procedat eu: impreuna cu o colega am cumparat ambele produse si le-am amestecat, apoi am impartit fiecareia cate jumate, asa ca am facut o combinatie intre perlele bronzante si cele iluminatoare! Arata incredibil de bine pe fata!


Crema BB concureaza cu succes cu marile firme de cosmetice! Si pretul este mult mai avantajos!

Crema cu ambalaj colorat - foarte practica, o pui in baie si o foloseste intreaga familie: maini, corp, picioare!Mai jos, sper ca observati gelul de dus de 750 ml care are dispozitiv de apasare pentru utilizare usoara! Excelent! Si miroase foarte placut!


Va astept si pe pagina mea de facebook AvonCuSori si in magazinul meu Avon: www.avon.ro/magazin/avoncusori 
Oferta realizata in parteneriat cu Avon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu