sâmbătă, 4 octombrie 2014

BROSURA AVON 15/2014

BROSURA CAMPANIEI AVON 15/2014

Campania AVON 15/2014 este valabila in perioada 23 octombrie  - 12 noiembrie 2014!
Va prezint mai jos brosura Avon Campania 15/2014, si nu uitati de magazinul Avon online unde puteti sa comandati produsele Avon favorite intr-un mod foarte simplu (doar din brosura curenta)
Orice persoana majora din Romania poate sa fie reprezentant Avon - am un articol pe acest subiect si formular de inscriere AICI!
Aceasta oferta este realizata in parteneriat cu Avon!

Noutate in campania 15/2014:
Noua gama NUTRI-ADVANCE - formula imbogatita cu uleiuri si complexul nutri-3x-omega
- contine pretiosii acizi grasi Omega 3, 6 si 9 care hranesc instant pielea si iti ofera o senzatie delicioasa de confort.2 formule:
- formula usoare pentru ten normal
- formula bogata pentru ten uscat si foarte uscat

Daca doriti sa comandati din magazinul on-line Avon.ro, iata cum se procedeaza:
Plasezi comanda online -> Comanda este plasata automat unui Reprezentant ales de tine sau din zona ta, daca un alegi -> Reprezentantul te contacteaza in scurt timp -> Comanda iti este livrata personal de Reprezentant -> Plata se face la livrare, catre Reprezentant.


Fiecare client poate alege Reprezentantul care-i va livra comanda. Poate alege fie un Reprezentant cu care colaboreaza de mult timp sau cel mai apropiat reprezentant de adresa livrarii. Daca nu alege nici un Reprezentant, comanda ii este alocata automat celui mai apropiat Reprezentant disponibil.
Magazinul meu Avon on-line este avon.ro/magazin/avoncusori - daca sunteti din Timisoara si doriti sa comandati de la mine, gasiti acolo numele si adresa mea de e-mail, ca sa puteti plasa comanda on-line!

Va reamintesc faptul ca Magazinul meu Avon on-line este avon.ro/magazin/avoncusori - daca sunteti din Timisoara si doriti sa comandati de la mine!

Stiti ca va astept si pe pagina de facebook AvonCuSori, nu?

Oferta realizata in parteneriat cu Avon si 2parale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu