duminică, 19 octombrie 2014

BROSURA AVON 16/2014

BROSURA CAMPANIEI AVON 16/2014

CRACIUNUL BATE LA USA!
Tu aduci bucurie celor dragi!
Campania AVON 16/2014 este valabila in perioada 13 noiembrie - 03 decembrie 2014!
Va prezint mai jos brosura Avon Campania 16/2014, si nu uitati de magazinul Avon online unde puteti sa comandati produsele Avon favorite intr-un mod foarte simplu (doar din brosura curenta)


Orice persoana majora din Romania poate sa fie reprezentant Avon - am un articol pe acest subiect si formular de inscriere AICI!
Aceasta oferta este realizata in parteneriat cu Avon!

Daca sunteti din Timisoara si doriti sa comandati din magazinul meu Avon on-line >>>  avon.ro/magazin/avoncusori -  gasiti acolo numele si adresa mea de e-mail, ca sa puteti plasa comanda on-line!
Nu am gasit brosura intr-un format mai atragator, este scanata de catre mine.

Aceasta este brosura din care puteti comanda cadourile pentru Mos Nicolae, iar pana la Mos Craciun vom mai avea o Campanie.

Brosura Campaniei 16/2014 Avon este foarte frumoasa si va invit s-o vedeti mai jos.

De asemenea, puteti urmari pagina mea de facebook pentru mai mult Avon - AvonCuSori!
Ispita ambrei aurii Noile parfumuri Christian Lacroix se adauga si imbogatesc aromele AVON:
Pentru ea - categoria chypre-gurmanda - Modern si opulent, amestecul stalucitor de mandarina si trandafir este innobilat de notele de ambra lichida - cod pentru Christian Lacroix pentru ea: 09092; 
Pentru el - categoria oriental-lemnoasa, moderna si sofisticata, aroma bogata se construieste pe note de bergamota si muschi proaspat, condimentate puternic de ambra aurie - Cod Christian Lacroix pentru el 09225Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu