sâmbătă, 21 martie 2015

BROSURA AVON 06/2015

BROSURA/ CATALOGUL CAMPANIEI AVON 06/2015

 Este valabila in perioada 16 aprilie 2015 - 06 mai 2015!

Nu uitati de magazinul Avon online unde puteti sa comandati 

produsele Avon favorite intr-un mod foarte simplu (doar din brosura curenta)


Semintele de chia 
- sunt unul dintre cele mai populare superalimente cunoscute in mod special ca sursa excelenta de grasimi sanatoase omega 3 si fibre. Acestea poat fi adaugate cu usurinta in dieta zilnica datorita versatilitatii si a faptului ca au un gust si o aroma subtile.
Semintele de chia se obtin dintr-o planta inrudita cu menta, originara din Mexic si Guatemala, iar conform istoricilor, acestea erau consumate inca din perioada civilizatiei Aztece, in mod special pentru calitatile nutritive si beneficiile asupra sanatatii.
Desi in tarile din care este originara planta semintele de chia au continuat sa fie consumate constant in ultimele secole, in America de Nord, si mai tarziu in Europa, semintele de Chia au fost introduse dupa ce cercetatorul Wayne Coates a inceput sa le studieze in anul 1991, ca alternativa ieftina de productie pentru fermierii argentinieni.  In urmele studiilor sale extensive, Wayne Coates si-a dedicat intreaga cariera popularizarii acestui superaliment.  Astazi semintele de chia sunt un superaliment de nelipsit in magazinele specializate pe un stil de viata mai aproape de natura si alimentatie sanatoasa pentru intreaga familie.

Aceasta oferta este realizata in parteneriat cu Avon!

Link-urile va duc spre site-ul oficial Avon.ro, de unde puteti sa comandati indragitele produse Avon!

Daca sunteti din Timisoara si doriti sa comandati din magazinul meu Avon on-line >>>  avon.ro/magazin/avoncusori -  gasiti acolo numele si adresa mea de e-mail, ca sa puteti plasa comanda on-line! (plus un cadou pentru comenzi in Timisoara, din magazinul meu Avon on-line >>>  avon.ro/magazin/avoncusori - am sa va livrez eu comanda)

Va invit sa urmariti si pagina de facebook EbyBeauty!


Orice persoana majora din Romania poate sa fie reprezentant - AVETI AICI FORMULARUL!Acest articol este realizat in parteneriat cu Avon in calitate de reprezentant si afiliat!


Brosura Campaniei 06/2015 Avon, BROSURA PARFUMATA, este foarte frumoasa si va invit s-o vedeti mai jos.

De asemenea, puteti urmari pagina mea de facebook pentru mai mult Avon - EbyBeauty!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu