joi, 2 august 2018

BROSURA AVON 12/2018

BROSURA/ CATALOGUL CAMPANIEI AVON 12/2018


Produsele din acest catalog vor fi disponibile la preturile afisate doar in perioada de valabilitate a CAMPANIEI 12 AVON - in perioada 16 august 2018 - 05 septembrie 2018!

In fiecare CAMPANIE AVON gasiti pe site PRODUSE SPECIALE si OFERTE EXCLUSIV ONLINE - valabile doar o campanie! - CLICK AICI!

Puteti sa va bucurati de pe acuma de paginile brosurii Avon din Campania 12/2018, aici, pe blog, - insa le veti putea comanda doar incepand cu data de 16 august 2018!

Veti descoperi promotii noi si oferte dupa inceperea campaniei, pe pagina de facebook - Nu uitati sa urmariti pagina de facebook EbyBeauty unde mai pun oferte si anunturi cu datele comenzilor!Va invit sa vedeti mai jos intreaga brosura
CAMPANIEI 12 AVON:Oricand doriti ceva frumos de la AVON, puteti sa comandati online de pe site-ul Avon.ro! 

Iata cateva detalii despre cum se face o comanda online:


Clientul comanda online -> Comanda ajunge automat la un Reprezentant -> Reprezentantul il contacteaza pentru confirmarea comenzii -> Comanda este livrata gratuit de Reprezentantul aflat in aceeasi localitate -> Plata se face la livrare, dupa verificarea comenzii, catre Reprezentant

Mai multe detalii AICI! 

avon.ro%20

Veti descoperi promotii noi si oferte dupa inceperea campaniei, pe pagina de facebook - Nu uitati sa urmariti pagina de facebook EbyBeauty unde mai pun oferte si anunturi cu datele comenzilor!
avon.ro%20Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu